ПСЖ се опита да отърве Йозил от мъките му, но германецът изненада с отговора си


ПСЖ се опита да отърве Йозил от мъките му, но германецът изненада с отговора си
Снимка: Getty Images/Guliver

2382 0

Ръководството на ПСЖ отправи сензационна оферта за звездата на Арсенал Месут Йозил, информира германското издание "Süddeutsche Zeitung". Заради контузията на Неймар, която ще го извади от терените за следващите почти три месеца, парижани решиха да "атакуват" плеймейкъра на "артилеристите", който не кара най-силния период в кариерата си на "Емиратс".

Томас Тухел иска да внедри Йозил в ролята на типичен плеймейкър зад Единсон Кавани и Килиан Мбапе, но изненадващо Йозил е отхвърлил предложението да премине на "Парк де Пренс". Предложението е било за отдаване под наем с опция за откупуването на 30-годишния ас.

Срещу Кардиф във вторник вечер Йозил за пореден път не беше на ниво, а днес Арсенал привлече Денис Суарес от Барселона, което подсказва за намеренията на лондончани да се разделят с най-скъпоплатения играч в селекцията на Унай Емери. Самият наставник е загубил вярва в играча, като често го оставя на скамейката поради "тактически причини".

ПСЖ все пак няма да се откаже от опитите си и ще се опита да осъществи сделка до края на зимния трансферен прозорец. Парижани имат и сериозна конкуренция, след като италиански гранд също има предложение за Йозил (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички