ПСЖ с апетити към една от звездите на Арсенал


ПСЖ с апетити към една от звездите на Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1258 0

Ръководството на Пари Сен Жермен смята да се намеси в битката за полузащитника на Арсенал Арън Рамзи, твърди френското издание "L'Equipe". Парижани смятат да си осигурят подписа на уелския национал още през януари, когато отваря зимният трансферен прозорец.

Френският шампион е готов да заплати 20 млн. евро за полузащитника, което е добра оферта за "артилеристите" предвид факта, че договорът на Рамзи изтича през идното лято. Това на практика означава, че халфът може да преговаря с други отбори още от 1 януари, като може да напусне "Емиратс" и със свободен трансфер, което едва ли ще бъде изгодно за "топчиите".

В последните дни "Sky Sports" съобщи за сериозен интерес към Рамзи и от страна на Ювентус. Полузащитникът е желан от редица европейски грандове, сред които попадат и някои конкурентни отбори от Висшата лига. Очаква се бъдещето на Рамзи да стане ясно в следващите няколко седмици.

Междувременно стана ясно, че една от звездите на ПСЖ е бил ограбен... докато играе в мач за френския шампион. Кой е играчът и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички