Откровено с Коща: Анотнио Конте дори не ме поглеждаше, защото исках в Атлетико


Откровено с Коща: Анотнио Конте дори не ме поглеждаше, защото исках в Атлетико
Снимка: Getty Images / Guliver

2070 0

Диего Коща призна, че се е опитал да си уреди трансфер в Атлетико Мадрид през лятото на 2016 година. Самият нападател е настоял пред новия мениджър на тима Антонио Конте, че не иска да остава на "Стамфорд Бридж" и предпочита да се върне в Испания.

Италианецът е бил ядосан, защото е виждал голмайстора на тима като важна част от титулярния си състав. За негово щастие обаче, "дюшекчиите" са се уплашили, че трансферът ще пропадне и сами са спрели преговорите с Челси.

"Отношенията ни с Конте не започнаха добре, защото при моето пристигане му казах, че искам да отида в Атлетико Мадрид. Той ми беше ядосан, почти не ме поглеждаше. Аз бих се държал по същия начин", разкри изненадващо Коща.

"От Атлетико не ме изчакаха, когато това беше нужно, а аз направих всичко възможно да се върне при тях. Когато Атлетико не ме изчака, трябваше да отида при Конте с подвита опашка… ако те (Атлетико) наистина ме искаха, трябваше да изчакат, да не се страхуват. Но това не се случи, а оставаше още месец (до затварянето на трансферния прозорец).

Не съм ядосан, просто тогава направих всичко възможно, за да се върна. Това няма да се повтори от моя страна", обясни още нападателят, който се върна към най-добрите си дни и бележи гол след гол за Челси, оглавявайки головата листа на клуба си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички