Отбор от Висшата лига се прочу с лоша хигиена, мишки се разхождат в кухнята им


Отбор от Висшата лига се прочу с лоша хигиена, мишки се разхождат в кухнята им
Снимка: Getty Images / Guliver

1808 0

Тимът на Кристъл Палас се прочу с лошата си хигиена на Острова. Проверка по-рано през годината показа, че "орлите" имат сериозен проблем с нахлуването на мишки, за което получиха и оценка нула за своята хигиена. От ръководството на тима обаче са уверени, че ще възстановят своята 5-звездна оценка за хигиената си.

Проблемът с мишките бе открит в кухнята на тренировъчната база на отбора, която се ползва от играчи и треньори. Съоръжението е било "под обсада" от страна на мишките в продължение на няколко месеца. Говорител на Палас все пак заяви, че проблемът е решен.

"Инвестирахме значително в тренировъчната ни база през лятото, подобрявайки съоръженията за нашите играчи и треньори, като веднага предприехме действия да отстраним проблемите в нашата кухня", заяви говорителят на "орлите".

"Предприетите действия бяха одобрени от инспектора и сме уверени, че ще възстановим 5-звездната оценка за в Бекенхам", добави още той. Междувременно Висшата лига посрещна ново име сред треньорите. Вижте кой е новият мениджър на Острова в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички