От Юнайтед подкрепят все още Моуриньо, отрекоха за контакт със Зидан


От Юнайтед подкрепят все още Моуриньо, отрекоха за контакт със Зидан
Снимка: Gulliver/GettyImages

2993 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е получил подкрепа от ръководството на тима, поне засега. "Червените дяволи" загубиха с 3:2 от Брайтън и това още повече породи спекулации за неговото уволнение. 

Източник близък до клуба обаче отрече тези слухове и коментира версията, че от Юнайтед дори вече са търсили Зинедин Зидан: "Защо да се свързваме с него, когато няма свободно място", сподели източникът, цитиран от BBC. 

Моуриньо е фаворит на букмейрите да бъде първият уволнен мениджър във Висшата лига, но от клуба отказват да изпаднат в паника заради една загуба. Още в следващия кръг обаче предстои голям тест за Юнайтед, който приема Тотнъм и ще се търси задължителна победа. Индикации за проблеми между Моуриньо и ръководството се появиха още през лятото.

Португалецът няколко пъти се оплака от липсата на нови попълнения и обяви, че без такива ще бъде много трудно на тима през новия сезон. Оплакванията на Моуриньо са дошли малко в повече на шефовете на "Олд Трафорд", които пък са на мнение, че не трябва да се взимат нови играчи на всяка цена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички