Основен играч на Манчестър Сити все пак поднови договора си с шампионите


Основен играч на Манчестър Сити все пак поднови договора си с шампионите
Снимка: Getty Images/Guliver

1234 0

Халфът на английския шампион Манчестър Сити Илкай Гюндоган се съгласи да подпише нов договор с тима. Това значи, че немският национал ще остане на "Етихад" поне до лятото на 2023 година. Настоящият сезон ще бъде четвърти за него с екипа на "гражданите", като до момента има 115 мача и 17 гола за тима, с който спечели две шампионски титли на Острова.

„Наслаждавах се на престоя си тук през последните три години и за мен е привилегия да съм част от този отбор. Много съм развълнуван от всичко постигнато до момента и всичко, което ще постигнем занапред. Много съм щастлив, че подписах нов договор", заяви 28-годишният футболист.

„Той показа колко важна част от отбора е и от всичко постигнато през последните няколко сезона. Много сме развълнувани, че той обвърза дългосрочното си бъдеще с Манчестър Сити", коментира спортният директор на шампионите Чики Бегиристайн.

След спечеления трофей Къмюнити Шийлд пък стана ясно, че една от големите звезди на тима Лерой Сане ще отсъства дълго от терените. Повече по темата може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички