Огромен удар по Манчестър Сити преди супер сблъсъка срещу Челси


Огромен удар по Манчестър Сити преди супер сблъсъка срещу Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

1821 0

Лидерът в английската Висша лига Манчестър Сити изпитва сериозни проблеми преди сблъсъка срещу Челси на "Стамфорд Бридж". "Гражданите" ще трябва да се справят срещу лондончани без двете си най-големи звезди - Серхио Агуеро и Кевин де Бройне.

Аржентинският ас, който се е разписал на 10 пъти в рамките на 16 срещи, все още не е напълно възстановен от контузията, която получи срещу Уотфорд. Де Бройне пък е с поредна травма в коляното и Гуардиола не иска да рискува здравето му, докато не е на 100% възстановен след поредицата от проблеми, която го сполетя след Световното по футбол.

"Двамата няма да могат да играят. Ще се върнат обаче скоро. На "Стамфорд Бридж" винаги е трудно. Имал съм много мачове на този стадион, но спечелих само веднъж - през миналия сезон. Повечето пъти съм губел там", заяви Хосеп Гуардиола на днешната си пресконференция преди срещата.

Очаква се нападението на тима да бъде водено от Габриел Жесус в отсъствието на Агуеро. Междувременно Гуардиола изненада много сериозно с оценка на собствения си тим преди сблъсъка с Челси - ето какво каза!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички