Ограничено е времето за постигане на сделка за трансфер на Азар


Ограничено е времето за постигане на сделка за трансфер на Азар
Снимка: Getty Images/Guliver

1714 0

От този летен трансферен прозорец влиза в сила промяната във Висшата лига, която касае трансферните сделки. Според нея трансферно лято’2018 ще приключи в четвъртъка преди първия мач от идната кампания или иначе казано – 9 август. Новото правило ще важи само за купуването на играчи. В същото време Висшата лига ще може да продава футболисти в други лиги, чийто трансферни прозорци са останали отворени и след 9 август.

Това крие голям риск, тъй като при евентуална продажба на някой важен футболист, няма да може да намери негов заместник. Това може да се отнмася и за Челси, ако склони да се раздели с голямата си звезда - Еден Азар. Белгиецът е силно желан от Реал Мадрид, но засега лондончани не са склонни да се разделят с футболиста. 

"Сините" са наясно, че много трудно биха намерили негов заместник особено за такъв период - 24 дни. Азар пък няколко пъти вече намекна, че е готов за трансфер и ясна предпочитаната от него дестинация, визирайки "белия балет". Появиха се информации, че собственикът на Челси иска 220 млн. евро за играча, като тази сума по-скоро ще откаже Флорентино Перес. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички