Официално: Манчестър Юнайтед притежава най-скъпия защитник в света


Официално: Манчестър Юнайтед притежава най-скъпия защитник в света
Снимка: Getty Images/Guliver

3112 0

Манчестър Юнайтед обяви официално привличането на Хари Магуайър от Лестър. Той се превърна в най-скъпия защитник в света срещу сумата от 80 млн. паунда.

Английският национал подписа договор за шест години с опцията за удължаване с още една. Той беше най-голямата цел на „червените дяволи" през този летен трансферен прозорец. Той подобри досегашния трансферен рекорд за защитник. Той се държи от Върджил Ван Дайк, когато Ливърпул платиха на Саутхямптън 75 милиона паунда за услугите на холандеца.

"Доволен съм, че подписах с този голям отбор. Наслаждавай се на престоя си в Лестър и искам да благодаря на всички в клуба, на фантастичните фенове за подкрепата през последните два сезона. Обаче когато Манчестър Юнайтед се интересува от теб, това е невероятна възможност. От разговорите ми с мениджъра останах развълуван от визията за развитие на отбора. Ясно се вижда, че градим отбор, способен да печели трофеи. Нямам търпение да се срещна с новите си съотборници и сезонът да започне", заяви Магуайър.

А какво обяви Солскяер вчера по повод привличането на Магуайър - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички