Обявиха номинациите за Мениджър на годината в Англия


Обявиха номинациите за Мениджър на годината в Англия
Снимка: Gulliver/GettyImages

1414 0

Висшата лига обяви днес номинациите си за Мениджър на годината в Англия. Хосеп Гуардиола, Шон Дайш, Крис Хътън, Рой Ходжсън, Рафаел Бенитес и Юрген Клоп ще се борят за отличието.

Мениджърите на Манчестър Сити и Бърнли са фаворити, предвид класирането, което постигнаха с отборите си. Гуардиола почти сигурно ще спечели отличието, след като изведе "гражданите" до титлата в Англия, като тимът има аванс от 16 точки и може да постави много рекорди до края на сезона.

През миналия сезон Бърнли се спаси от ипадане, като сега, 12 месеца по-късно, се нареди достатъчно високо в таблицата, за да си гарантира участие в европейските клубни турнири през новия сезон. Крис Хътън и Брайтън доказаха, че не са случайно в най-високото ниво на футбола и си гарантираха оставане и през следващата кампания след победа с 1:0 над Манчестър Юнайтед в петък. Рой Ходжсън, Рафа Бенитес и Юрген Клоп също се представиха отлично начело на Кристъл Палас, Нюкасъл и Ливърпул, съответно, като заслужено също попадат в класацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички