Обявиха кога Манчестър Сити ще вдигне шампионския трофей


Обявиха кога Манчестър Сити ще вдигне шампионския трофей
Снимка: Gulliver/Getty Images

1376 0

Отборът на Манчестър Сити ще бъде официално коронясан за шампион на Англия след края на предпоследния си домакински мач за сезона срещу Хъдърсфийлд на 6 май. Вчера "гражданите" спечелиха титлата във Висшата лига и на теория, след като вторият в класирането Манчестър Юнайтед сензационно загуби при домакинството си на последния УБА с 0:1.

Капитанът на Сити Венсан Компани не се забави с празненствата и скоро след края на мача на "Олд Трафорд" заведе съотборниците си Джон Стоунс, Фабиан Делф, Кайл Уокър и Бернардо Силва в местен пъб - Хейл Уайн Бар, където играчите на шампионите бяха обградени от фенове на тима за снимки.

Мениджърът на тима Пеп Гуардиола от своя страна пропусна ключовия момент, тъй като по това време играеше голф с професионалния голфър Томи Флийтууд, като снимка на двамата и сина на Гуардиола се появи в социалните мрежи.

Испанският специалист даде три дни почивка на играчите си след впечатляващата победа с 3:1 при гостуването на Тотнъм в събота, като следващата тренировка на тима е утре. "Гражданите" имат още пет мача до края на сезона във Висшата лига, в които могат да подобрят рекорда за най-много точки в един сезон и дори да минат границата от 100 точки.

Датата, която всички фенове ще чакат, е шести май, когато на "Етихад" идва новакът Хъдърсфийлд, а след края на мача Манчестър Сити ще получи шампионския трофей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички