Ново 20: Реал Мадрид не е първи избор на Погба


Ново 20: Реал Мадрид не е първи избор на Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

3690 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба предпочита отново да заиграе в Ювентус, отколкото да реализира трансфер в Реал Мадрид, съобщава Sky Sports. В края на миналата седмица френският национал за първи път открито заяви, че иска да търси ново предизвикателство далеч от "Олд Трафорд", като медиите във Великобритания заговориха, че е много вероятно той да заиграе под ръководството на Зинедин Зидан в Кралския клуб.

Самият Погба обаче предпочита да се завърне в Ювентус, където изгради име на световен футболист и стигна до рекорден трансфер в Манчестър Юнайтед. Преди седмица спортният директор на "бианконерите" Фабио Паратичи пътува до Лондон, за да се срещне с представители на "червените дяволи" относно евентуален трансфер на Погба.

Според информациите подобна сделка може да означава, че в обратна посока ще заминат аржентинският национал Пауло Дибала и бранителят Жоао Кансело. В същото време от Юнайтед твърдят, че няма никакъв шанс да се разделят с Погба това лято, тъй като той е основен футболист в плановете на мениджъра Оле Гунар Солскяр.

А какви бяха точните думи на Погба, с които пожела трансфер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички