Неочаквана конкуренция на Юнайтед за една от големите им цели


Неочаквана конкуренция на Юнайтед за една от големите им цели
Снимка: Getty Images/Guliver

4787 0

Манчестър Юнайтед има неочаквана конкуренция за една от големите си трансферни цели. Отборът на Тотнъм се е насочил към полузащитника на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш, съобщи The Mirror.

Португалският халф, определян от много за „новия Франк Лампард“ поради добрите си реализаторски качества, бе свързван с трансфер на „Олд Трафорд“ цяло лято, но „шпорите“ изглежда са отправили оферта за услугите на 24-годишния футболист.

Според изданието, Фернандеш ще излезе по-евтин на мениджъра Маурисио Почетино, отколкото основната цел на клуба Джовани Ло Селсо, който е оценяван от Бетис на 70 млн. паунда. По-рано пък се появи информация, че  самият Бруно силно желае да се присъедини към отбора на Оле Гунар Солскяр и вярва, че сделката ще се състои. Той вече е съгласувал условията за личния си контракт със заплата от 100 000 паунда на седмица.

Междувременно се появиха информации, че "дяволите" са на път да шокират английския футбол, привличайки една от дългогодишните звезди на Челси (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички