Не са само резултатите: В Челси имат още едно огромно притеснение със Сари

От Челси са много недоволни от отношението на мениджъра Маурицио Сари към талантливия нападател Калъм Хъдсън-Одой. През януари "сините" едва устояха на натиска от страна на Байерн Мюнхен, който направи няколко предложения за 18-годишния играч, чийто договор изтича през 2020 г.

Челси в крайна сметка блокира трансфера на младока с надеждата, че Хъдсън-Одой до края на сезона ще получава повече възможности за изява и това може да го подбуди да продължи контракта си. Досега обаче няма никакви предпоставки, че футболистът иска да остане на "Стамфорд Бридж". След като трансферният прозорец затвори, младият нападател отново не попада в плановете на Сари. Италианецът дори не го включи в заявките за мачовете с Борнемут и Манчестър Сити, а срещу Хъдърсфийлд игра в заключителните 13 минути.

Гари Невил: Маурицио Сари е в началото на своя край в Челси

Експертът на Sky Sports Гари Невил прогнозира, че мениджърът на Челси Маурицио Сари се намира в началото на своя край на "Стамфорд Бридж" и може ...

Daily Mirror твърди, че ситуацията с Хъдсън-Одой се явява още един източник на натиск върху Сари, освен резултатите. От ръководството на клуба се опасяват, че недоверието на италианеца към играча може да доведе до негово окончателно решение да си тръгне.

А какъв ултиматум са поставили от Челси към Сари - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!