"Наследникът на Роналдо" Обертан попадна в ужасна класация за провали


"Наследникът на Роналдо" Обертан попадна в ужасна класация за провали
Снимка: Официален сайт на Левски

1971 0

Един от най-популярните сайтове за футболна статистика - squawka.com, постави звездата на Левски Габриел Обертан в една от негативните си класации. Тя е посветена на играчите, които са отбелязали сериозен спад в кариерата си, след като са преминали през английския колос Манчестър Юнайтед.

Както е известно, френският ас беше считан за наследник на Кристиано Роналдо в клуба, но големите надежди към него бързо угаснаха, а след това той се луташе от клуб в клуб преди да се озове на "Герена" преди около година

29-годишният футболист на Левски е под №10 в класацията и под неговото име е написано:

"Привлечен от Бордо през лятото, когато Кристиано Роналдо напусна Манчестър Юнайтед в посока Реал Мадрид. Имаше очаквания френското крило да запълни донякъде празнотата, оставена от португалеца. Обертан никога не се справи с натиска, че е футболист на червените дяволи. Дори и фитнесът не помогна. В крайна сметка се стигна до преминаването му в Нюкасъл, където изглеждаше, че е възродил своята кариера, но това се оказа фалшива надежда. Последваха изяви в Анжи и Уигън, за да се озове в българския Левски, в който играе и днес", пише изданието.

В класацията, освен Обертан, попадат и преминалите през "Олд Трафорд" Давид Белион, Матео Дармиан, Анхел Ди Мария, Дабио Дос Сантос, Донг Фангжоу, Шинджи Кагава, Манучо, Антони Марсиал, Родриго Посебон, Морган Шнайдерлин, Люк Шоу, Алън Смит и Виктор Валдес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички