Нападател от Висшата лига се озова в ареста след конфликт с четири проститутки


Нападател от Висшата лига се озова в ареста след конфликт с четири проститутки
Снимка: Getty Images/Gulliver

1081 0

Нигерийският нападател на Уотфорд Айзък Съксес бе арестуван в Англия, след като влезе в конфликт с четири проститутки, съобщиха местните медии.

21-годишният африканец платил 2000 паунда на жриците на любовта, по 500 на всяка, с искането да му направят пълна програма. Заедно с тях той отишъл в ресторант, където прекалил с напитките и се оказало, че вече не е в състояние да прави секс. Футболистът поискал от проститутките да му върнат парите, които им дал предварително. Те обаче отказали категорично, а след заплахите от негова страна повикали полиция.

Всичко свършило лошо за играча на Уотфорд, след като се озовал за кратко в ареста и така и не си получил парите. Съксес заработва по 30 000 паунда седмично в тима на "стършелите". Той бе привлечен в клуба през лятото на 2016 г. за рекордната тогава за Уотфорд сума от 12,5 млн. паунда, но това се оказа лоша инвестиция, след като отбеляза само един гол в 19 мача миналия сезон, а от началото на новата кампания е твърда резерва и няма дори минута игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички