Нападател на Порт Вейл се гаври с Джон Стоунс и сега, и преди 6 месеца (СНИМКИ)


Нападател на Порт Вейл се гаври с Джон Стоунс и сега, и преди 6 месеца (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2463 0

Жребият за 3-тия кръг на ФА Къп отново бе благосклонен към Манчестър Сити. "Гражданите" ще се изправят срещу нискоразрядния Порт Вейл. Изглежда твърде вероятно извън терена да е по-интересно, отколкото на него. Това се дължи на публикациите на нападателя на Порт Вейл Том Поуп, който отново се изгаври с бранителя на Сити Джон Стоунс.

Първо, преди шест месеца атакуващият футболист разкритикува защитника след слабо негово представяне за националния отбор на Англия, като заяви, че би искал да играе срещу него всяка седмица, а по този начин би натрупал по 40 гола всеки сезон. След като съдбата го възнагради с тази възможност, а множествено фенове по света си припомниха тези негови думи, Поуп отново подходи шеговито.

"Този пост е отпреди 6 месеца, а вие успяхте да го изровите. За тези 6 месеца той се подобри значително и сега мисля, че е най-добрият централен защитник в света" - заяви Поуп, очевидно иронизирайки.

А откъде идват големите проблеми за Манчестър Сити през този сезон - вижте обяснението на старши треньора на "гражданите" - Пеп Гуардиола, в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички