Нападател на Челси разкри каква е мечтата му преди да каже "край"


Нападател на Челси разкри каква е мечтата му преди да каже "край"
Снимка: Getty Images/Guliver

1623 0

Нападателят на Челси Оливие Жиру заяви, че мечтае да триумфира с Висшата лига преди да се оттегли от футбола. Френският национал спечели ФА Къп, след като се присъедини към ,,сините“ от Арсенал, а през лятото стана и световен шампион с ,,петлите“ на Мондиала в Русия. Но бившият футболист на Монпелие желае повече от всичко титлата в Премиър лийг, както и Шампионска лига, споделяйки че дори завижда малко на своите съотборници в Челси, които вече са триумфирали с Висшата лига.

"Предпочитам да играя за голям клуб вместо за по-малък и непрестижен и всяка седмица да съжалявам. Да спечеля Висшата лига е последната ми мечта като професионален футболист, може би повече от това да триумфирам с Шампионска лига, защото знам колко е трудно е да се спечели лигата. Имам съотборници, които вече са я печелили, затова леко им завиждам. Искам това да се случи“, изрази надежда Жиру.

"Вижте, знам, че загубихме от Уулвърхемптън, но победихме Манчестър Сити, така че не разчитайте да се откажа от мечтата си. Не искам да завърша кариерата си, съжалявайки, че не съм постигнал нещо“, завърши френският национал. Челси гостува на Брайтън в среща от 17-ия кръг във Висшата лига в неделя.

За другия нападател на тима - Алваро Мората пък се появи информация, че се е предложил на Барселона - вижте повече подробности

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички