Нападател на Атлетико: В Челси беше ужасно, не исках да излизам от вкъщи


Нападател на Атлетико: В Челси беше ужасно, не исках да излизам от вкъщи
Снимка: Getty Images/Guliver

3800 0

Стрелецът на Атлетико Мадрид Алваро Мората коментира периода си в Челси пред испанската медия El Chiringuito. Испанецът бе закупен от тогавашния английски шампион за сумата от 66 милиона евро, но така и не успя да покаже най-доброто от себе си в Премиър лийг. Мората коментира периода си в Англия, като изрази най-вече недоволство от тима на Челси.

„Когато бях в Челси, имаше моменти, в които не исках да излизам от дома, беше трудно. Исках да се махна възможно най-далече, за да го няма това постоянно напрежение, че трябва да печеля. Не исках да говоря с никого и да срещам хора“ сподели Мората. Той коментира и атмосферата в тима на лондончани. „В Англия имах усещането, че когато пропуснех шанс, съотборниците ме гледаха все едно никога няма да направя нещо добро. Успях да израстна, когато бях на 20-22 години, но никога преди това не бях попадал в такава ситуация. Казах на жена ми, че трябва да се махнем възможно най-надалеч през януари, защото не мога да се справя с това напрежение“ каза испанският нападател.

Мората се върна обратно в Испания и облече екипа на Атлетико Мадрид през януари тази година. През този сезон 27-годишният нападател има 7 гола в 13 мача във всички турнири. А какво направи Мората в последния си мач за Атлетико, вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички