Най-големият входящ трансфер на Арсенал за лятото зависи от Йозил


Най-големият входящ трансфер на Арсенал за лятото зависи от Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

2999 0

Отборът на Арсенал не разполага с големи средства за привличането на нови играчи това лято и това е един от големите проблеми на мениджъра Унай Емери. Днес медиите на Острова обявиха, че сделката за Вилфред Заха от Кристъл Палас е пропаднала заради "подигравателна оферта" от "Емирейтс".

"The Mirror" обаче пише, че шефовете на лондонския тим са се насочили към капитана на Лион Набил Фекир. Звездата на тима бе трансферна цел на Ливърпул миналото лято, но сделката пропадна, а според изданието сега именно "топчиите" са фаворити за неговото привличане. "The Mirror" пише още, че сделката между двата тима може да стане за сума от около 30 милиона лири.

Изданието обаче пише още в материала си, че до голяма степен обаче сделката зависи от Месут Йозил. Германецът прибира по 350 000 паунда на седмица, което е сериозен проблем за ръководството и за това търсят начин да го продадат, за да освободят място за нови попълнение. Лошата новина за "топчиите" обаче е, че за момента никой няма интерес към полузащитника.

Днес пък Арсенал е получил предложение да вземе един от ненужните атакуващи играчи в Барселона. Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички