На кое изненадващо име ще разчита Юнайтед най-много в предстоящите мачове?


На кое изненадващо име ще разчита Юнайтед най-много в предстоящите мачове?
Снимка: Getty Images/Guliver

3270 0

Манчестър Юнайтед започна поредния разочароващ сезон след ерата сър Алекс Фъргюсън. След изиграването само на първите шест кръга, "червените дяволи" вече изостават на 10 точки от водача Ливърпул, като са завоювали само 8 точки, записвайки 2 победи, 2 равенства и 2 загуби. Въпреки това, феновете на тима си намериха нов любимец.

Звездите на "Олд Трафорд" определено не впечатляват до този момент. Натоварените с най-големи очаквания - Маркъс Рашфорд, Пол Погба, Джеси Лингард и Хари Магуайър определено не се справят напълно с изиксванията на привържениците. Антони Марсиал, пък, е контузен и не е записал много игрово време. 

За Юнайтед обаче се появи нов герой - новопривлеченият Даниел Джеймс. Уелсецът вече е открил и головата си сметка за "червените дяволи", реализирайки по гол срещу Кристал Палас, Саутхямптън и Челси, като напоследък получава титулярното място и напълно го оправдава. Неговите показатели бяха на ниво дори при изненадващата загуба от Уест Хям с 0:2.

Неслучайно бе избран за играч на месец август на "Олд Трафорд". Уелсецът бе привлечен това лято от отбора на Суонзи, като за него бяха заплатени незначителните 15 милиона паунда (+ потенциални 3 милиона под формата на бонуси). За Юнайтед предстои сблъсък срещу Рочдейл за Купата на Лигата (Carabao Cup) тази вечер от 22:00 часа българско време. 

В понеделник, пък, "червените дяволи" ще бъдат подложен на сериозен тест - двубой срещу Арсенал, който също ще бъде с начален час 22:00 българско време. Междувременно, треньорът на ЦСКА - Любко Петрович, заяви, че настоящ играч на българския вицешампион би могъл да играе именно за Манчестър Юнайтед. Вижте кой е той - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички