Моуриньо за играч на Ливърпул: Как е възможно постоянно да спринтира из целия терен?


Моуриньо за играч на Ливърпул: Как е възможно постоянно да спринтира из целия терен?
Снимка: Getty Images/Guliver

3563 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана изумен от представянето на крайния бранител на Ливърпул Анди Робъртсън. Португалският специалист не може да си обясни енергията, която демонстрира левия бек на мърсисайдци, който не спря да спринтира по фланга през целия мач.

"Играчите на Ливърпул са бързи, енергични, агресивни, физически, целенасочени. Те играят с 300 км/ч както с топката, така и без топката. Още се чувствам уморен само от това, че гледах Робъртсън. Той прави стометрови спринтове за минута. Невероятно е", сподели мениджърът на "червените дяволи".

"Може да сравните моят отбор на Порто с този на Ливърпул. Качествата на играчите са подобни. Когато губехме топката, започвахме да хапем като бесни кучета, докато не си я върнем само след няколко секунди", добави още Моуриньо.

Междувременно Садио Мане изуми с иновативен подход, за да постави Ромелу Лукаку в засада, с което бе отменен и голът на белгиеца. Видео и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички