Моуриньо убеди ръководството на Юнайтед - готвят се трансфери в отбрана


Моуриньо убеди ръководството на Юнайтед - готвят се трансфери в отбрана
Снимка: Guliver/GettyImages

1223 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо e получил "зелена светлина" относно потенциалните трансфери в отбрана през зимния трансферен прозорец, твърди английското издание "The Sun". Португалецът и ръководството на клуба са стигнали до споразумението след среща през миналата седмица.

Припомняме, че португалският специалист настояваше за незабавен трансфер в отбрана още през лятото, но тогава от ръководството на "червените дяволи" така и не осъществиха желанието на Моуриньо. По-късно през кампанията си пролича, че тимът от Манчестър изпитва проблеми в дефанзивен план.

Първият избор на Моуриньо за своята отбрана бе бранителят на Наполи Калиду Кулибали, но високата му цена го прави на практика мираж за португалския специалист. Медиите на Острова определят защитника на Тотнъм Тоби Алдервейрелд като най-вероятния трансфер, който да бъде осъществен на "Олд Трафорд".

Междувременно стана ясно, че ръководството на Манчестър Юнайтед се е спряло на само едно име за нов треньор в тима, като са готови да извадят 40 млн. евро за неговите услуги. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички