Моуриньо ще трябва да се справя без двама основни играчи срещу Саутхямптън


Моуриньо ще трябва да се справя без двама основни играчи срещу Саутхямптън
Снимка: БГНЕС

1640 0

Крилото на Манчестър Юнайтед Хенрих Мхитарян и полузащитникът Майкъл Карик най-вероятно ще пропуснат финала за Купата на лигата тази неделя, след като получиха контузии във вчерашния двубой със Сент Етиен. Арменският национал отбеляза единствения гол за успеха на „червените дяволи“ с 1:0, но скоро след това бе принудително заменен, а през втората част и Карик трябваше да напусне терена, заради травма.

„Опитът ми подсказва, че и двамата няма да са готови за финала. Това не се базира на медицински факти, утре ще трябва да се направят прегледи, но опитът ми казва, че няма шанс. Дори и да е съвсем лек проблем с прасеца или сухожилие, пак има някакво увреждане и те ще имат нужда от почивка“, коментира Моуриньо, като уточни, че причина за контузиите е натоварената програма на тима, а не състоянието на терена на стадион „Жофри Гишар“.

Междувременно, наставникът на френския тим призна, че разликата в класите е била твърде голяма.

„Знаехме, че ако те вкарат, за нас мисията става невъзможна. Те успяха да го направят от една малка възможност. От там нататък нямахме шанс. Щеше да е страхотно да спечелим този мач, заради нашите фенове, които бяха изключителни. Те го заслужаваха“, сподели Кристоф Галтие.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички