Моуриньо обяви кой е най-добрият десен бек в света


Моуриньо обяви кой е най-добрият десен бек в света

3371 0

Жозе Моуриньо направи сериозен комплимент на един от основните си футболисти Антонио Валенсия, когото нарече "най-добрия десен бек в света".

По-рано през седмицата еквадорецът удължи договора си с Манчестър Юнайтед и очевидно Специалния е държал това да се случи, защото и играчът е един от най-постоянните в изявите си на терена.

"Новият договор не е точно награда, не гледам на него като на такова нещо. Просто мисля, че той е най-добрият десен бек, който може да има един треньор в състава си. По-добър десен бек във футбола няма.

А ние трябва да задържаме най-добрите. Не е награда, за нас е привилегия да имаме в състава си толкова добър играч и такъв добър човек", каза Моуриньо и припомни за времето, когато като треньор на Реал Мадрид искаше да привлече Валенсия.

"Исках да го направя типичен десен бек, но Юнайтед бяха умни и силни и веднага спряха всякаква възможност за трансфер. В момента Антонио играе по-добре от всякога, този сезон е невероятен", каза Специалния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички