Моуриньо обясни защо бяха конфликтите между него и Погба


Моуриньо обясни защо бяха конфликтите между него и Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

3126 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо проговори защо имаше сериозни конфликти с една от звездите на тима - Пол Погба. Оказва се, че френският халф е правил проблеми на треньора си, когато той не го е пускал в игра.

"Винаги се опитваме да намерим решение на всички проблеми, но има един проблем, на който не мога да намеря решение. Когато футболистът играе, треньорът му харесва. Но когато не излиза на терена, треньорът не му харесва. Такава е природата и е невъзможно да се промени", коментира португалецът, цитиран от AS.

ЖОЗЕ МОУРИНЬО С ПРЕКАЛЕНО ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАР ЗА ОТНОШЕНИЯТА СИ С ПОГБА

"Това е въпрос на специфика на личността, на начин на мислене. Случва се между хората да възникне специална химия. Поради това някои играчи се представят на фантастично ниво само при определени треньори, а при други играят слабо. Много мислих за това. Трябва да се отделя повече внимание на тези, които не ни харесват. Няма нужда да се тревожим за тези, които ни харесват", допълни специалистът. Как се вдигна нивото на Погба при Оле Гунар Солскяер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички