Моуриньо настоява за незабавен трансфер


Моуриньо настоява за незабавен трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2577 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо мисли усилено върху трансферите, които смята да направи още през зимата. Португалецът желае да привлече възможно най-скоро защитника на Ювентус Алекс Сандро. Според Calciomercato, "червените дяволи" ще се опитат да закупят бранителя през зимния трансферен прозорец.

Слуховете относно бъдещето на левия бек започнаха още през това лято, като според Gazzetta dello Sport, бразилецът и настоящия му клуб Ювентус са далеч от достигането на съгласие за нов договор. "Старата госпожа" приема у дома именно тима на Моуриньо в среща от Шампионската лига в сряда вечер. Торинци са с пълен актив от девет точки, докато манчестърци имат четири пункта. 

Според медиите в Англия Моуриньо ще разполага с около 100 млн. паунда за трансфери. Тази сума обаче ще бъде стриктно следена от ръководството на тима, които ще преценяват дали се харчи разумно. Имаше и сериозни въпросителни около бъдещето на мениджъра, но поне към този момент остава в Манчестър. Отборът гостува в сряда на Ювентус, а пък Моуриньо има сериозен кадрови проблем за двубоя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички