Моуриньо иска ас на Челси


Моуриньо иска ас на Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

1433 0

Манчестър Юнайтед подготвя оферта на стойност 60 млн. паунда за крилото на Челси Вилиан. Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо смята да работи отново с 29-годишния бразилец, след като именно той го доведе на Острова преди 5 години от Шахтьор Донецк.

Вилиан игра за Бразилия в неделя вечер срещу Швейцария в мач, завършил при резултат 1:1. През изминалия сезон Вилиан стартира в само 20 срещи за клубния си отбор във Висшата лига.

Интересът на "специалния" към Вилиан не стихва още от зимата, когато Юнайтед отправиха запитвания за нападателя, но Челси не показа интерес за преговори. Португалецът се надява да подсили своя атака, след като неговият състав завърши с най-слабата атака в първенството от отборите, завършили в топ 4.

Договорът на Вилиан на "Стамфорд Бридж" изтича след две години. При запитване към Вилиан за трансфера на неговия сънародник Фред в Юнайтед, той заяви, че "червените" са "едни от най-добрите отбори в света".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички