Моуриньо: За някои си оставам коп*ле, но е невъзможно да се загърбят успехите ми


Моуриньо: За някои си оставам коп*ле, но е невъзможно да се загърбят успехите ми
Снимка: Getty Images/Guliver

1065 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо напълно осъзнава, че за мнозина той не е любимец, но и знае, че неговите успехи в спорта говорят достатъчно за неговия имидж. Португалският специалист е на мнение, че някои анализатори твърде бързо са забравили неговите постижения, които не са никак далеч в миналото.

"Трофеите, които съм спечелил в миналото, са гаранция за успех в бъдеще. Дори тези, които правят всичко възможно да забравят моите успехи, и те няма как да го сторят. Последният ми трофей бе преди година и половина в Лига Европа, а последният ми финал - преди осем месеца. Някои хора си мислят, че това се е случило преди 20 години", заяви Моуриньо.

"Как биха ме описали някои футболисти? Може би като копеле. Защо би трябвало да ме изберат? За да печелят", добави още Моуриньо, който в последните месеци успя да се скара с почти всички в щаба на Манчестър Юнайтед, включително и с голямата звезда на тима Пол Погба. Моуриньо също така подчерта, че не би се завърнал на работа във Висшата лига.

Междувременно вратарят на Арсенал Бернд Лено даде своята прогноза за класирането в топ 4 на Висшата лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички