Моуриньо: Юнайтед ще е по-силен този сезон


Моуриньо: Юнайтед ще е по-силен този сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

1131 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира началото на новия сезон за "червените дяволи" преди двубоя с Уест Хем Юнайтед. Според португалския специалист Юнайтед ще покаже по-силна игра от предходната кампания, в която тимът завърши на 6-то място.

"Това може да се случи не само защото съм печелил и преди. Естествено е треньорът през втория сезон да знае по-добре състава и играчите си. Не казвам, че съм опознал по-добре лигата само защото работя отдавна тук.

Има предпоставки, че Юнайтед ще бъде по-силен от миналия сезон. Значи ли това, че ще станем шампиони, не знам", коментира Моуриньо. 

Той вече потвърди за разговори със Златан Ибрахимович относно нов контракт. "Разговаря, чувства, че миналият сезон не му е достатъчен. Все още обаче се възстановява, така че за момента това са само разговори", добави още Моуриньо. Португалецът отново изрази надежда, че Юнайтед ще привлече четвърти нов играч, макар да подчерта, че е доволен с тримата нови футболисти, които бяха взети.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички