Моуриньо: Никой няма да иска да играе с Тотнъм в Шампионска лига


Моуриньо: Никой няма да иска да играе с Тотнъм в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1599 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е сигурен, че отборите в Шампионска лига ще искат да избегнат "шпорите" на 1/8-финалите на турнира. Английският тим завърши на второ място в групата си, като в последния мач загуби с 3:1 от Байерн в Мюнхен.

"Смятам, че отборите, които завършиха на първо място няма да искат да играят срещу нас. Ние сме един от най-силните отбори от втората група. Знам, че в момента имаме много проблеми, но в края на февруари аз ще разбирам играчите си много по-добре, както и те мен. Имаме два месеца, в които ще работим заедно и смятам, че ще сме готови", заяви португалският специалист.

А относно снощния двубой с баварците: "Не беше въпрос на това дали да бъдем или да не сме готови. Бяхме в много трудна ситуация - да играем и да се подготвим за двубой, в който да постави,м повече акцент върху играчите, които почиват, отколкото върху играчите, които играят".

А кой играч е трансферна цел на Жозе Моуриньо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички