Моуриньо: Много ми е мъчно за Рууни


Моуриньо: Много ми е мъчно за Рууни
Снимка: Getty Images/Guliver

1533 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че сбогуването му с капитана на "червените дяволи” Уейн Рууни е бил изключително емоционален момент за него.

Португалският специалист признава също, че напускането на 31-годишния нападател не е било толкова лесно, колкото някои хора си мислят.

"Много ми липсва. Мисля, че той е фантастичен човек. Аз не съм от този тип хора, които са емоционални в работата си, но това се случи, когато той си тръгна”, заяви Моуриньо.

"Но аз съм сигурен, че той е много добър избор за Евертън, а и Евертън е много добър такъв за него”, допълва наставникът на Юнайтед.

Припомняме, че Рууни официално се завърна в родния си клуб Евертън, където дебютира през 2002 година като 16-годишен тийнейджър. За престоя си в Евертън той има изиграни 77 мача със синия екип и отбелязани 17 гола, преди да премине на „Олд Трафорд“ срещу 20 милиона паунда.

За Манчестър Юнайтед нападателят отбеляза рекордните 251 гола, с което подобри рекорда на сър Боби Чарлтън за най-много голове с червения екип.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички