Моуриньо: Мен само ме глобяват, а на някои съдиите казват: "Харесвам страстта ти"


Моуриньо: Мен само ме глобяват, а на някои съдиите казват: "Харесвам страстта ти"
Снимка: Guliver/GettyImages

1253 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се оплака от отношението на Футболната асоциация и съдиите към него. След равенството 0:0 с Хъл Сити на "Олд Трафорд" бе очевидно, че Специалния е раздразнен, а той използва случая да разкритикува поведението на колегата си Юрген Клоп.

Клоп крещя в лицето на четвъртия съдия по време на равенството 1:1 между Ливърпул и Челси, но вместо да бъде глобен, получи комплимент от арбитъра.

"За мен правилата са съвсем различни и затова не мога да говоря за рефера, защото плащам много глоби. И то много повече глоби от другите мениджъри. Например, предишният ден съдия каза на мой колега, че харесва страстта му.

За дори по-малко провинение днес бях инструктиран да отида на трибуните. Съдиите и ръководителите не харесват моята страст и моята емоция. Това ми е ясно и това се случва този сезон, аз няма какво повече да кажа", коментира Специалния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички