Моуриньо: Ако имах избор да отида във всеки един клуб в света, не бих го направил


Моуриньо: Ако имах избор да отида във всеки един клуб в света, не бих го направил
Снимка: Getty Images/Gulliver

3612 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели, че е много щастлив в клуба и не би го заменил за никой друг в света. Португалецът наследи Маурисио Почетино на поста преди малко повече от седмица.

„Толкова съм щастлив тук, че дори не мога да си помисля за възможността да съм някъде другаде. В този момент ако имах пред себе си избор да отиде във всеки един клуб в света, не бих го направил", каза Моуриньо преди сблъсъка с Борнемут в събота. Тотнъм има проблеми на левия бек, където Бен Дейвис се очертава да отсъства за дълго. Дани Роуз и Ян Вертонген могат да запълнят празнината, но не и лятното попълнение Райън Сесеньон, който все още не е готов. Моуриньо се надява да запише трета поредна победа начело на Тотнъм, откакто пое отбора през миналата седмица.

56-годишният специалист подкрепи колегата си от Арсенал Унай Емери, който по-рано през деня бе уволнен. „Няма нито едно уволнение на мениджър, което да ме прави щастлив. Това винаги е тъжна новина, но такъв е животът", допълни Моу.

А ето какво каза Моуриньо по адрес на евентуалното идване в Тотнъм на Златан Ибрахимович.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички