Мо Салах разкри причината защо бележи толкова много в Ливърпул


Мо Салах разкри причината защо бележи толкова много в Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1478 0

Няма спор, че през този сезон Мохамед Салах е най-голямата звезда в тима на Ливърпул. Египетският национал има 30 гола в 36 мача, а за последно Луис Суарес радваше толкова много феновете на мърсисайдци.

Салах прекара един неуспешен сезон в Англия, като игра за Челси, след което бе продаден в Италия. През лятото обаче той бе привлечен от Рома за рекордна за английския тим тогава сума. Нападателят разкрива, че благодарение на Юрген Клоп е толкова ефективен пред противниковата врата.

"Благодарение на нашия мениджър аз започнах по-често да играя близко до вратата на противника. Освен това той ме кара по време на тренировките да оставам близко до вратата на противника, за да свиквам. Аз правя точно това и всички работим над това.

Няма как да вкарваш 10 удара от 10 възможни. Невъзможно е и знам, че аз често изпускам чисти положения. Старая се да се подобрявам и да намаля брака в играта си. Гледам често моите слаби места, за да мога да се подобря още. Мениджърът много ми помага в това отношение, освен това аз упорито се занимавам сам след тренировките", разкри Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички