Миньоле с джентълменски коментар за ситуацията с вратарския пост в Ливърпул


Миньоле с джентълменски коментар за ситуацията с вратарския пост в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1725 0

През лятото на 2018 година Ливърпул привлече Алисон Бекер от Рома. За всички бе ясно, че бразилецът ще бъде титулярен избор за мениджъра Юрген Клоп, което означаваше, че един измежду Симон Миньоле и Лорис Кариус ще трябва да напусне "Анфийлд". "Честта се падна" на германския страж, който бе пратен в Турция.

От началото на сезона очаквано Миньоле рядко получава шанс за изява. Той обаче ще облече екипа на мърсисайдци за мача с Уулвърхямптън от ФА Къп в понеделник. Белгиецът коментира и ситуацията с вратарския пост в Ливърпул, като джентълменски се изказа за своя колега на вратата.

"За мен не е лесно, но не мога да крия, че Алисон е по-добър. Той е сред петте най-добри в света, да не кажа и че е най-добрият. Отборът седи добре, играе стабилно. Ние работим здраво заедно. Той може да научи нещо от мен, аз научавам от него - помагаме си един на друг. Знам, че ако нещо се случи, аз трябва да съм напълно готов. За това тренирам здраво и давам всичко от себе си на тренировките", сподели Миньоле преди мача с Уулвс утре.

ПУЛИШИЧ РАЗКРИ ЗАЩО ИЗБРА ЧЕЛСИ ПРЕД ЛИВЪРПУЛ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички