Милнър отново спечели фитнес предизвикателството в Ливърпул


Милнър отново спечели фитнес предизвикателството в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3740 0

През последните години Ливърпул направи куп успешни трансфери, но не можем да отречем, че едно от най-добрите им попълнения се казва Джеймс Милнър. Халфът може да навършва 34 през януари, но е сигурно, че през новия сезон ще бъде с основна роля за четвърта поредна година в състава на Юрген Клоп.

Милнър пристигна като свободен агент от Манчестър Сити през 2015 година и от тогава сякаш с всяка изминала година върши все повече работа на "Анфийлд". Той играе отлично в атака и в защита, което позволява на Клоп да го ползва на всяка една позиция по терена. 

За пореден път пък Милнър показа, че се намира в отлична физическа форма. За второ поредно лято Ливърпул провежда тест за издръжливост и въпреки че в тима има играчи като Джо Гомес, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Фабиньо, именно бившият английски национал спечели надпреварата за най-голям брой изтичани обиколки по време на подготовката на мърсисйадци.

Джеймс Милнър блесна с отличен жест и при парада на Ливърпул, в който играчи и треньори показаха спечеления трофей от Шампионска лига. Какво стори Милнър вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички