Мениджърът на Юнайтед е сигурен, че Погба ще остане


Мениджърът на Юнайтед е сигурен, че Погба ще остане
Снимка: Getty Images/Guliver

1501 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер няма съмнения, че Пол Погба ще остане в отбора. Френският халф не взе участие в последната лятна контрола на „червените дяволи", които вчера победиха Милан след изпълнения на дузпи (2:2 в редовното време, 5:4 при дузпите; б.р.). Не е тайна, че Реал Мадрид има сериозен интерес към играча, а и Погба също иска да нпусне "Олд Трафорд".

 "Нямам съмнения, че Пол ще остане. Не го очаквах на самолета за Кардиф (там се изигра двубоя срещу „росонерите"; б.р.). Говорих с него след последната тренировка преди полета и той не се чувстваше добре. Пол вероятно ще се завърне към тренировките в началото на следващата седмица, просто почувства някаква болка. Не искахме изобщо да рискуваме и би трябвало той да е на линия за мача с Челси", коментира Солскяер.

В същото време норвежецът поясни, че сделката за Хари Магуайър е почти готова и се уточняват детайлите. „Да се надяваме, че последните детайли ще бъдат уточнени и ще можем да обявим нещо много скоро", загатна треньорът. Също така се появи информация, че от Юнайтед са договорили звезда на Ювентус, но не е Дибала - ето за кого става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички