Мениджърът на Борнемут: Челси ни ласкаят, но няма шанс да им продадем Уилсън


Мениджърът на Борнемут: Челси ни ласкаят, но няма шанс да им продадем Уилсън
Снимка: Getty Images/Guliver

1329 0

Мениджърът на Борнемут Еди Хауи заяви твърдо, че не смята да се разделя със свои важни играчи през настоящия трансферен прозорец. Англичанинът коментира появилите се слухове за трансфер, които изпращат голямата звезда на "черешките" Калъм Уилсън в тима на Челси.

По-рано днес "Sky Sports" информира, че "сините" са готови да платят 50 млн. паунда за нападателя. Голмайсторът на Борнемут играе страхотен футбол през настоящата кампания и нямаше как да не бъде забелязан от грандовете на Острова.

"Смятам, че това е голям комплимент за играча (Уилсън)", сподели Хауи относно спекулациите за трансфер и добави: "Но с всички тези слухове, няма причина да мисля за тези различни ситуации, поне докато не се появи нещо, за което да отговарям."

"Ако гледаме в перспектива, ние не искаме да продаваме никой през този прозорец, за който нямаме намерение да го правим. Искаме да продължим издигането на клуба и отбора, а за да направим това, трябва да задържим нашия най-добър играч", завърши Хауи.

Междувременно стана ясно, че Английската футболна асоциация разследва един от вратарите във Висшата лига за нацистки поздрав. Кой е той и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички