Мечтан дебют за Лампард: Гол в 94-та минута донесе победата на Дарби


Мечтан дебют за Лампард: Гол в 94-та минута донесе победата на Дарби
Снимка: Guliver/Getty Images

1303 0

Легендарният полузащитник на Челси Франк Лампард направи своя дебют в треньорската си кариера по мечтан начин, след като неговият отбор Дарби Каунти успя да спечели с 2:1 като гост срещу Рединг. 

Двата отбора се изправиха в откриващия мач на второто ниво на английския футбол - Чемпиъншип. "Кралските поданици" започнаха по-силно двубоя, като наложиха едно високо темпо на игра. Тяхната настоятелност обаче бе оправдана едва в 52-рата минута, когато Йон Дади Бьодварсон откри резултата за 1:0.

Постепенно обаче момчетата на Лампард започнаха да играят по-агресивно и да създават повече положения. В 60-та минута на двубоя Мейсън Маунт успя да изравни резултата, а финалният натиск на Дарби бе оправдан с късен гол в 94-тата минута, дело на Том Уолрънс, отбелязан с глава след остро центриране.

 

Хари Уилсън, който е под наем от Ливърпул, изигра пълни 90 минути за състава на Лампард, като имаше чисто голово положение пред себе си в края на мача, но великолепна намеса на Вито Маноне не позволи на младия нападател да реализира попадение.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички