Маурисио Почетино има специално условие, за да остане в Тотнъм


Маурисио Почетино има специално условие, за да остане в Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

2922 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изведе отбора до първи финал в Шампионска лига и накара феновете на "шпорите" да мечтаят. Ливърпул обаче грабна трофея, а сега бъдещето на Почетино в лондонския клуб изглежда доста несигурно. Мениджърът бе силно желан от няколко европейска гранда, но офертите на Байерн Мюхен, ПСЖ и Ювентус бяха отхвърлени.

През последните два трансферни прозореца Тотнъм не се подсили с нито едно ново попълнение, но въпреки това Почетино сътвори малки чудеса с тима. Сега аржентинецът иска гаранции от собственика на клуба - Даниел Леви, че ще бъдат осигурени пари за трансфери, за да остане.

Това ще донесе и уверение за звездите в отбора като Хари Кейн, Дели Али и Кристиан Ериксен, че тимът има амбиции да се бори на най-високо ниво в Европа. В противен случай тримата може и да преосмислят бъдещето си в клуба. Marca пише, че лондончани вече са проявили интерес към играча на Реал Мадрид Дани Себайос, но от самото начало Леви е заявил, че не е готов да даде голяма сума.

А какво заяви Почетино след загубения финал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички