Маурицио Сари пое отговорност за контузията на свой играч


Маурицио Сари пое отговорност за контузията на свой играч
Снимка: Getty Images/Guliver

936 0

 

“Канте има разтежение. Смятам, че нося вина за това… Трябваше да го оставя да си почива”
“Понякога е трудно да оставиш сред резервите някого толкова важен като Еден Азар или Канте, това е рисковано. Сега обаче на Н’Голо ще му бъде трудно да се възстанови за следващите ни два мача. Важно е той да бъде готов за финала”

Мениджърът на Челси Маурицио Сари пое отговорността за контузията на полузащитника на "сините" Н'Голо Канте. Халфът получи травма при победата на лондончани над Уотфорд, а Сари изрази мнение след мача, че е трябвало да даде почивка на своя играч.

"Канте има разтежение. Смятам, че нося вина за това… Трябваше да го оставя да си почива. Понякога е трудно да оставиш сред резервите някого толкова важен като Еден Азар или Канте, това е рисковано", сподели Маурицио Сари.

"Сега обаче на Н'Голо ще му бъде трудно да се възстанови за следващите ни два мача. Важно е той да бъде готов за финала", добави още италианският специалист. 

Междувременно Гари Кейхил се сбогува с феновете и съотборниците си, но не и с Маурицио Сари (видео и подробности вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички