Марсиал промени решението си: Готов е да се бори за мястото си в Юнатед


Марсиал промени решението си: Готов е да се бори за мястото си в Юнатед
Снимка: Guliver/GettyImages

1297 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е променил решението си и вече иска да остане на "Олд Трафорд". Наскоро агентът на играча призна, че французинът иска да напусне "червените дяволи", но вече е на друго мнение. 

Марсиал иска да се подобри под ръководството на Моуриньо и е готов да се бори за титулярно място в тима. Милания сезон той не получаваше достатъчно време за изява и не бе повикан за Световното първенство по футбол в Русия, на което Франция стана световен шанпион. 

Освен това според медиите в Англия той е искал трансфер в друг тим от Висшата лига. Нещо, което вече няма как да се случи, тъй като трансферният прозорец там затвори на 9 август и английските тимове не може вече да продават свои играчи на преки конкуренти. The Sun пък твърди, че Марсиал е променил позицията си именно заради категоричното решение на ръководителите и треньорския щаб да го задържат в отбора. Французинът е повярвал, че в Манчестър наистина разчитат на него и вече е готов да се сражава за мястото си с Алексис Санчес, Джеси Лингард и Маркъс Рашфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички