Манчестър Юнайтед в битка с Челси за подписа на френски нападател


Манчестър Юнайтед в битка с Челси за подписа на френски нападател
Снимка: Gulliver/GettyImages

2153 0

Скаути както на Челси, така и на Манчестър Юнайтед са били на трибуните по време на вчерашния мач на Олимпик Лион с Брест от турнира за Купата на Лигата във Франция. Те са наблюдавали изявите на нападателя на „хлапетата“ Муса Дембеле, който отбеляза едно от попаденията за победата на своя тим във вчерашната вечер. Дембеле е обект на интерес от страна на Челси, но сега и Манчестър Юнайтед се включва в битката за неговия подпис.

Оферта на лондончани за играча бе отхвърлена от Олимпик Лион през миналата седмица, но Челси продължава да настоява за 23-годишния играч, въпреки че френският тим няма намерение да се разделя с нападателя. „Сините“ се опитват да засилят конкуренцията си в атака, след като трансферната забрана, която отборът имаше, бе премахната. Манчестър Юнайтед от своя страна също имат проблеми в атака, след като „червените дяволи“ продадоха Ромелу Лукаку през лятото без да му намерят заместник.

Френският нападател, който вече е играл във Висшата лига с екипа на Фулъм, има 13 гола във всички турнири за Олимпик Лион през този сезон. А ето какво е бъдещето на друга от трансферните цели на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички