Манчестър Юнайтед тръгна с равенство на турнето в САЩ (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед тръгна с равенство на турнето в САЩ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1320 0

Манчестър Юнайтед записа равенство в първата контролна среща от лятната си подготовка. „Червените дяволи“ направиха 1:1 с мексиканския Клуб Америка в двубой, игран във Финикс, Аризона (САЩ). Тимът на Жозе Моуриньо бе без голяма част от своите звезди, взели участие на Мондиала в Русия.

След нулево равенство на почивката Хенри Мартин даде преднина на 12-кратния шампион на Мексико в 59-ата минута, засичайки с глава отлично центриране отляво. В 78-ата минута Юнайтед стигна до изравнителен гол, дело на Хуан Мата. Испанският халф бе оставен непокрит в наказателното поле на съперника и с удар от десетина метра вкара за крайното 1:1.

Следващата контрола на тима от „Олд Трафорд“ ще е в неделя срещу отбора от Мейджър Лийг Сокър (МЛС) Сан Хосе на стадиона в Санта Клара, Калифорния.

Очаква се през следващата седмица към подготовката на Манчестър Юнайтед да се присъединят Давид де Хеа, Неманя Матич, както и едно от новите попълнения – Фред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички