Манчестър Юнайтед преподписа с двама от талантите си


Манчестър Юнайтед преподписа с двама от талантите си
Снимка: Getty Images/Guliver

1687 0

В рамките на днешния ден Манчестър Юнайтед преподписа с двама от младите си таланти. Андреас Перейра подписа нов четиригодишен контракт с Манчестър Юнайтед с опцията за допълнителна година. 23-годишният полузащитник, който изигра 22 мача за „червените дяволи“ през изминалия сезон, заяви, че е благодарен за гласуваното доверие от страна на мениджъра Оле Гунар Солскяр.

Аксел Туанзебе също удължи контракта си. Срокът на споразумението е за 3+1 години. 21-годишният бранител е продукт на академията на Манчестър Юнайтед, към която се присъединява още на 8-годишна възраст. Той дебютира за първиq отбор през 2017-а.

„Андреас е още един играч, който дойде от нашата академия и осъзнава какво означава да играеш за Манчестър Юнайтед. Той пристигна от друга държава, но бързо разбра ценностите да играеш за този клуб и не приема нищо за даденост. Той работи непрекъснато по време на тренировките, има чудесен характер и знае какво трябва да направи, за да продължи своето развитие тук.

Аксел е чудесен пример за типа играчи, които излизат от академията на Манчестър Юнайтед. Той е скромен, трудолюбив, талантлив и отборен футболист. Прекара успешен период в Астън Вила, където натрупа богат опит"“, каза по повод преподписването Солскяер.

Междувременно се появи информация, че е мнгоо вероятно още днес Юнайтед да подпише с новата си португалска звезда - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички