Манчестър Юнайтед предлага 13 милиона паунда на една от звездите си


Манчестър Юнайтед предлага 13 милиона паунда на една от звездите си
Снимка: Getty Images/Guliver

1799 0

Тази вечер ще се изиграе един от най-интересните мачове за сезона, като на стадион "Етихад" Манчестър Сити ще посрещне градския си съперник Манчестър Юнайтед.

Битката за Топ 4 в английската Висша лига продължава с всичка сила, като и двата тима още не са сигурни участници в Шампионска лига догодина.

Фаворит в срещата безспорно са "червените дяволи", които нямат загуба във Висшата лига вече 23 мача, записвайки 13 победи и 10 равенства.

Тази сутрин вестник "The Sun" излезе с новината, че въпреки тежката контузия, ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи нов договор на голмайстора си от тази кампания Златан Ибрахимович. 

"Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е разкрил пред 35-годишния Златан Ибрахимович, че иска да задейства клаузата в договора му, според която шведът може да остане още един сезон на "Олд Трафорд". Ибра от своя страна не смята, че е редно да приеме тази оферта, тъй като ще изпусне по-голямата част от сезона", пише изданието.

Според "The Sun" от Манчестър Юнайтед са готови да предложат договор за 1 година на тарана, като от него той ще заработи 13 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички