Манчестър Юнайтед отрече Погба да ги изнудва за космическа заплата

Слуховете, че полузащитникът Пол Погба изнудва Манчестър Юнайтед да увеличи заплатата му до 600 000 паунда седмично не отговарят на истината. Това е разкрил източник от клуба пред изданието "Daily mail". Той споделя още, че французинът все още не е сядал на стола за преговори с ръководството на "червените дяволи".

"В момента Погба е съсредоточен само върху връщането си във форма и подпомагането на съотборниците си. Слуховете, че е искал 600 000 паунда седмична заплата, за да остане, не отговарят на истината. Пол има още две години от договора си, така че, времето е на наша страна за обсъждането на нова сделка", обяви източникът от "Олд Трафорд" пред изданието.

Пол Погба е взел решение за бъдещето си

Играчът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не е променил своето решение и все още иска да напусне клуба, твърди "The Sun"'. Французинът се надява тов...

"През лятото клубът даде да се разбере, че искаме да запазим Пол в Юнайтед и оттогава насам нищо не се е променило", добавя служителят. А как наскоро Погба показа, че не е щастлив в клуба вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!