Манчестър Юнайтед отправя последна оферта за Гризман


Манчестър Юнайтед отправя последна оферта за Гризман
Снимка: Getty Image/Guliver

3592 0

Ръководството на английския гранд Манчестър Юнайтед смята да направи последен опит да привлече Антоан Гризман. Както вече стана ясно, френският нападател ще напусне Атлетико Мадрид, въпреки че подписа нов договор през миналото лято.

Всички на "Уанда Метрополитано" са сигурни, че Гризман ще бъде нова покупка на Барселона, като дори шеф в клуба от испанската столица обяви, че това е сигурно от пролетта. До момента обаче такава информация липсва и това дава шансове на "червените дяволи" да опитат да откраднат Световния шампион от 2018 година.

Според "The Sun" на "Олд Трафорд" са подготвили последна оферта, с която да опитат да отмъкнат Гризман. Изданието твърди, че клубът е готов да предложи 95 милиона паунда за правата му на "дюшекчиите", като добавят и примамлива заплата на футболиста.

Гризман е смятан за една от големите трансферни цели на 20-кратните шампиони на Острова. В Англия обаче пишат, че клуба се е отказал от другата си голяма цел, като подробности може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички