Манчестър Юнайтед обяви пред Де Хеа и Погба: Вие не се продавате!


Манчестър Юнайтед обяви пред Де Хеа и Погба: Вие не се продавате!
Снимка: Getty Images/Guliver

2207 0

Манчестър Юнайтед е превърнал в свой приоритет съхраняването в състава на две от големите си звезди - Давид Де Хеа и Пол Погба. Вратарят и халфът са свързвани със скорошен трансфер в Реал Мадрид, като според медиите в Испания "Кралете" ще започнат работа по трансфера на французина, след като уредят звездата на Челси Еден Азар.

Ако не се договори с Реал, испанският страж пък може да премине в Пари Сен Жермен, който също го иска. От ръководството обаче са обявили пред двамата си играчи, че не се продават, съобщава "Daily Mirror". С Погба е разговарял мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер, след като играчът си позволи да заяви, че би се радвал да премине на "Сантяго Бернабеу".

"Няма значение какви клубове се интересуват от нашите играчи, защото това е Манчестър Юнайтед. Нашето послание е еднозначно: Пол Погба и Давид Де Хеа не се продават. Те и двамата ще бъдат играчи на Юнайтед в следващия сезон", казва източник от клуба на изданието.

На "Олд Трафорд" нямат за цел единствено да предодвратят напускането на двете си звезди, но и да се опитат да ги убедят да подпишат нови договори. Контрактът на Де Хеа изтича след година, а този на Погба - през 2021 г. Според слуховете "червените дяволи" са поискали две звезди на Реал, за да пуснат Погба при тях. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички